Tamari sójová omáčka bio 200 ml - Coutry Life

Karob je zajímavou alternativou čokolády v biokvalitě. Světlý je méně pražený než tmavý. Široké využití v kuchyni podobně jako klasické kakao. Vytvoříte z něj pečené i nepečené dezerty, domácí nutellu nebo tradiční cukroví.
Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Využití karobu
pečení - všude tam, kam byste při pečení dali kakao, můžete dát karob
kaše - místo kakaa můžete na ochucení kaši použít karob
nápoje - karob přidejte třeba do smoothie nebo můžete použít místo kakaa
Složení
Karobový prášek světlý*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.